https://kabuleman.com/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2331/cropped-1547040765.png

انستیتیوت هنر‌های زیبا و صنایع

{kabul},{kabul},{afghanistan}

جزئیات شغل

انستیتیوت هنر‌های زیبا و صنایع، در سال ۱۳۰۲ هجری شمسی توسط شاه امان‌الله و پروفیسور غلام محمد میمنگی، افتتاح شد.

اولین مدیر این مکان هنری غلام محمد میمنگی، هنرمند پیش‌کسوت کشور بود. در گذشته این انستیتیوت به نام لیسه صنایع کابل یاد می‌شد، اما حالا مشهور به انستیتیوت هنر‌های زیبا و صنایع است.

این انستیتیوت تحفه کشور آلمان برای میمنگی است. بعد از آن که غلام محمد میمنگی، در کشور آلمان در بخش هنر شاگرد ممتاز انتخاب شد؛ کشور آلمان برای‌اش لقب افتخاری پروفیسوری را داد و در ضمن این انستیتوت را به طور تحفه در کابل، ایجاد کرد.

در گذشته انستیتیوت هنر‌های زیبا و صنایع در بخش‌های نقاشی، گرافیک، سرامیک، چاپ سنگی، انجنیری، صنعت نساجی، معماری ، مجسمه‌سازی، کاشی‌کاری، نجاری (کندن کاری روی چوب)، سفال‌کاری و خیاطی فعالیت داشت، اما متاسفانه در جریان تحولات چند دهه‌ی اخیر، این انستیتوت صدمه‌های زیادی را متقبل و چندین رشته‌اش از فعالیت بازمانده است.

در حال حاضر این انستیتیوت دارای دیپارتمنت‌های گرافیک، نقاشی، سرامیک و مجسمه‌سازی می‌باشد که در دو شیفت صبح و بعد از چاشت حدود ۵۰۰  دانشجو دارد. در این انستیتوت، افرادی که بالاتر از صنف هشت مکتب باشند، شامل شده می‌توانند. از طریق آزمون کانکور هم یک تعداد شاگردان به انستیتیوت هنر‌های زیبا و صنایع سالانه معرفی می‌شوند.

صفی‌الله حبیبی، آمر انستیتیوت هنر‌های زیبا و صنایع در گفت‌وگو با خبرگزاری فرهنگ، پیشنهاد کرد رشته‌هایی که از بدنه این انستیتوت جدا و مربوط انستیتیوت دیگر شدند، آن‌ها دوباره مطلق به این انستیتیوت شوند.

گفتنی‌ست که سالانه این انستیتیوت در رشته‌های مختلف هنر نمایشگاه‌های را نیز برگزار می‌کند. به گفته حبیبی، سالانه ۱۰ نمایشگاه مختلف در داخل و خارج انستیتیوت برای دانشجویان راه‌اندازی می‌شود. امسال از این انستیتیوت حدود ۱۵۰ تن فارغ شده‌اند.

نوع:
آدرس ها, کاریابی

BUSINESS REVIEWS

افزودن نظر

هیچ نظری در حال حاضر وجود ندارد

{kabul},{kabul},{afghanistan}
کلیه حقوق سایت متعلق به شرکت نمانرم افزار می باشد
طراحی و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری رسانه